22. apr, 2017

Student life

Om det skulle vara så att man har stannat hemma och ätit godis lite för mycket under påsken och pluggat lite mindre än vad man borde finns det en risk att man måste skippa en bakisdag i soffan och plugga lite istället. 

Igår hade vi BYOK-fest, Bring your own kanna. Det går ut på att man får dricka ur vad som helst utom något man vanligtvis dricker ur. Jag bad mina snälla kompisar att köpa nåt fyndigt åt mig på ÖoB och de kom tillbaka med en toaborste. Fick helt enkelt använda toaborsteskålen att dricka ur. Man får väl vara glad att den inte var använd antar jag... Det här visar på den finaste formen av studentliv! 

Vi spelade beer-pong med utbytesstudenterna och pratade om hur livet i Kiruna är. De sa att de kallade Kiruna för magneten och hävdade att alla kommer tillbaka hit på nåt sätt - kanske för att bli doktorander eller börja jobba. Kanske är det så. :) Det var en väldigt rolig kväll (lite för att jag lärde mig räkna till 10 på turkiska). The more you know så att säga!

Efter det gick vi 5 fina km hemåt i 20 cm nysnö för att vi var för snåla för att beställa taxi. Det var iallafall skönt att det slutat snöa - det har snöat konstant i ungefär två dagar. Det är inte alltid kul att bo utanför stan, men det funkar det med! Motion är ju bra har jag hört.

Nu sitter jag i skolan och räknar ut satellitbanor. Snart ska vi beställa pizza. Bra lördagkväll. ;)