12. apr, 2017

Blondin-Hannah (mitt nya bloggnamn enligt min pojkvän)

Hej igen!

Jag har varit borta härifrån. Blev så blown away av MAXUS-uppskjutningen att jag inte kunnat göra nåt på sex dagar. Eller så har jag haft besök, varit i Luleå och blivit sjuk! 

Som jag nämnt innan är den här utbildningen förlagd halva delen i Luleå och halva i Kiruna. När vi bodde i Luleå var jag med i en kör, och den kören ska på kör-festival i Finland om en månad så jag har varit nere i repat med dom för att lära mig sångerna. Fick också reda på att dress-coden är sk "white tie", dvs balklänning om man är tjej, och jag skickade med min balklänning ner till Östergötland med min föräldrar när de var uppe för en vecka sen. Bra timing.

Angående MAXUS var det coolt! Jag satt hemma och såg på streamen och efter ett par minuter hörde jag till och med ljudet av raketen från Esrange - det lät som en jordbävning och höll i sig 10 s typ. Av allt vad jag hört var det en lyckad uppskjutning iallafall!

Jag tänkte göra ett nolle-p-special-inlägg imorgon! Vad är nolle-p, vad gör man, vad händer osv. Throwback thursday så att säga. Jag har varit involverad i två nolle-p's, min egen och den för studenterna under mig när jag var phösare. Vad är en phösare? Svaret kommer få dig att häpna! 

(Ska börja med clickbait.)