27. aug, 2016

Presentation

Vi håller på att jobba med presentationen och det tar jättemycket tid! På grund av det händer det inte s mycket som är värt att skriva om nu...

Min del av rapporten handlade om 3D-printing och igår ville vår projektchef Jacob Cohen veta lite mer om det. Jag har alltså blivit en konsulterad om min tankar om 3D-printing av NASA's chief scientist. 

Igår hade vi talent night! Det var väldigt ul att se vilka talanger alla hade. 10 av kinserena visade upp vad de kunde i tai chi, mitt i chockade de alla och satte på en houselåt och dansade värsta koreografien istället! De vann för bästa grupp. 

Nini från Norge hade en "science show" med eld och flytande kväve, det var kul att se, och Nahum från Mexiko är magiker och tankeläsare så han visade sina trick. Helt sjukt, det är så himla frustrerande när man inte har nån aning om hur han gör det han gör! Jag och Per från Norge blev uppkallade på scenen för att sjunga Ronja-låten också. Det var inte planerat över huvud taget så det blev rätt awkward. Vi gjorde det iallafall. 

Ikväll ska vi till IKEA och köpa grejer till presentationen. Vi ska också äta där, vilket kommer bli underbart för jag har inte ätit svensk mat på nästan två månader!