7. aug, 2016

Slut på helgen!

Nu är det söndag igen vilket innebär att arbetsveckan börjar! 

Helgen har varit superrolig, i fredags hade jag och några ur Marsprojektet frukostmöte med en av NASAs experter på Mars, det var kul att diskutera våra idéer med honom. Efter det sov jag... Hela dagen. Det var skönt.

På kvällen var rymdmaskeraden! Jag och sex andra var utklädda till Mercury 7, det allra första astronautteamet! De såg väldigt roliga ut som ni kan se på bilden och det var tacksamt för aluminiumfolie är billigt. Det var en tävling på kvällen om vem som hade bäst utklädnad och vi vann för bästa grupputklädnad! Den bästa kostymen hade dock min rumskompis Mor, hon hade klätt ut sig till Khaleesi - mother of dragons, och hon hade 3D-printat en modell av Spacex dragon! Min andra rumskompis Jillianne skickade en bild på henne till hennes kompisar på Spacex och de tyckte tydligen att det var jätteroligt! Mor vann bästa singelkostym. 

Igår åkte vi "forsränning" - dvs gummibåt på en lugn liten flod. Det var väldigt roligt ändå! 

Idag är det min födelsedag vilket ska firas på nåt sätt ikväll, jag vet inte riktigt hur än, det är en hemlis. På vårt klassmöte ikväll har de lovat att sjunga födelsedagssången på svenska, det ska bli roligt! :D