9. jul, 2016

Turista i Tel Aviv

Idag har jag gått runt i Tel Aviv, mest nere vid stranden, och det har varit naaaajs. Tel Aviv verkar verkligen vara en modern och fin stad med trevligt folk. Typ 27 grader och lite fläkt.

Hittade intressant klotter också, liksom, VEM känner sig manad att spraya upp vektoranalys på väggen?! Hur tänker man? "Fan, nu skulle jag ju plugga matte här men alla block är slut, tur att jag har sprayflaskan" eller "Samhället suger men tror jag vill bli ingenjör". When you're a badass at 8 but got school at 9. 

Dagens kulturkrock: Här verkar det vara helt normalt att sjunga med högt till den musiken man lyssnar på i sina hörlurar. Kan inte sluta fnissa när jag möter nån som gör det.

Också: Jag har inte fattat hur man lägger upp flera bilder i samma inlägg, så jag har lagt upp flera här under. Borde ju inte vara så svårt att förstå, DET ÄR JU INTE RAKETFORSKNING DIREKT.................... 

Fick den här skickad till mig av min högstadielärare Johnny Sjöström, tack för den Johnny :D https://www.youtube.com/watch?v=THNPmhBl-8I